Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić KOMPLIKACIJE U PARK ŠUMI Stručna voditeljica izdržala tjedan dana na novom radnom mjestu, morat će naći novu

KOMPLIKACIJE U PARK ŠUMI Stručna voditeljica izdržala tjedan dana na novom radnom mjestu, morat će naći novu

Vodstvo javne ustanove obavijestila je o odluci nakon radionica o upravljačkim zonama na Marjanu

Nova stručna voditeljica Park šume Marjan Jadranka Radić nije se dugo zadržala na poziciji. 

Nakon što je izabrana na javnom natječaju na koji su se javile još tri kandidatkinje, s radom je započela početkom kolovoza, no nakon što su u subotu prije 12 dana održane radionice sa zainteresiranim građanima i udrugama oko upravljačkih zonacija na Marjanu, obavijestila je ravnatelja Marka Pejnovića da odlazi. 

Dogovoren je otkazni rok i sada ustanova mora još jednom raspisati natječaj za stručnog voditelja, radno mjesto koje je ostalo upražnjeno nakon odlaska Ingrid Pečarević u mirovinu krajem svibnja.

Oko upravljačke zonacije na Marjanu bije se veliki boj. Veliki je broj onih koji su zainteresirani da ozakone svoje građevine, što bi eventualno bilo moguće ukoliko se ta područja izuzmu iz područja zaštite.

Grad Split odbio je bilo što legalizirati.

Vaša reakcija na temu