Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Konferencija za male iznajmljivače 'Apartman plus - Privatni smještaj i poslovanje privatnog smještaja u gradovima'

Konferencija za male iznajmljivače 'Apartman plus - Privatni smještaj i poslovanje privatnog smještaja u gradovima'

Temu skupa odredila je situacija u gradu Splitu gdje imamo sve veći broj apartmana i soba u domaćinstvu zbog čega je iz godine u godinu privatnim iznajmljivačima sve teže poslovati uslijed velike konkurencije

U okviru stručnog, konferencijskog programa 24. međunarodnog sajma GAST 2019, u subotu, 2. ožujka, s početkom u 11 sati, održat će se konferencija za male iznajmljivače 'Apartman plus - Privatni smještaj i poslovanje privatnog smještaja u gradovima'. Konferencija se organizira u suradnji Sajma Split s Interligom, savjetovalištem za vlasnike obiteljskog smještaja.

- Temu skupa odredila je situacija u gradu Splitu gdje imamo sve veći broj apartmana i soba u domaćinstvu zbog čega je iz godine u godinu privatnim iznajmljivačima sve teže poslovati uslijed velike konkurencije - izjavila je voditeljica savjetovališta za male iznajmljivače Interligo i voditeljica konferencije Anamarija Cicarelli.

Na konferenciji će Vedran Pražen prezentirati nove prilike za male iznajmljivače koje mogu ostvariti putem svjetski zastupljenog turističkog web portala Trip Advisor, odnosno kako upravljati komentarima gostiju koji su postali jedan od najvažnijih kanala prodaje. Kroz drugo predavanje Meri Čizmić Kraljević, mali iznajmljivači će se imati priliku detaljnije informirati o najčešćim nedoumicama iznajmljivača i izmjenama njihovih obveza u 2019. godini. 

Vilma Plenković Plazonja u ulozi predavača govorit će o Eco smještaju, što to znači, što donosi i kako steći takav certifikat kroz primjer iskustva vlasnice jednog takvog objekta oglašenog na portalu Eco Airbnb, dok će Antonia Pivac iz turističke agencije Adriagate sudionike konferencije upoznati s mogućnostima suradnje gradskih apartmana i soba u domaćinstvu s turističkim agencijama, kao i načinima kako preko društvenih mreža, prvenstveno Facebooka, osigurati punjenje apartmana u što dužem razdoblju, a ne samo tijekom ljetnih mjeseci.

Voditeljica konferencije je Anamarija Cicarelli, voditeljica savjetovališta za male iznajmljivače Interligo.

Na konferenciji će se sudionicima predstaviti Apartman plus, specijalizirani časopis za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu kojega svim iznajmljivačima na području Splitsko-dalmatinske županije (SDŽ) besplatno u tiskanom i elektronskom izdanju osigurava Turistička zajednica SDŽ. Slijedi edukativno predavanje Meri Čizmić Kraljević o sedam koraka do uspješnog vođenja apartmana i soba u domaćinstvu u stambenim zgradama, kao i najnovijim trendovima u tom području.

Vaša reakcija na temu