Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: 24 sata KONOBA DUJE COCE ZAPALJENA 'Podmetnuto je sto posto, krvnik je sve uništio'

KONOBA DUJE COCE ZAPALJENA 'Podmetnuto je sto posto, krvnik je sve uništio'

Policija će ispitati je li palež povezana s događajima u marini Banj

'Netko je zapalio sve što je krvavo stvoreno, taj krvnik mi je sve uništio. Sve je nestalo. Kompletni inventar, slike mog brata. Kada sam sinoć gledao konobu kako gori, tlak mi je skočio na 300, šećer na 30. Jedva sam živ ostao. Rekao sam policiji. Nađite mi ga. Kidat ću ga na komadiće. Sve je ubio u meni. Da mi ga je uhvatiti, sredio bih ga pa neka idem na robiju', ogorčen je Duje Coce, brat pokojnog trogirskog pjevača Vinka Coce, kojem je sinoć u plamenu nestala konoba na Čiovu. 

Policija je očevidom utvrdila da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar. 

'Podmetnuto je sto posto. Policija mi je rekla da su pronašli rupu otraga u konobi. Micali su kupe', kaže Coce. 

Kazao nam je kako je prije pet dana dobio poruku prijetećeg sadržaja koju je prenio policiji. Neke indicije ima, ali na nikoga ne može uprijeti prstom i kazati da je podmetnuo požar ili naručio da mu zapale konobu.

Policija će ispitati ima li palež konobe veze s događanjima u marini Banj, kojom je upravljala Pomorsko športska udruga na čelu s Cocom. Prije godinu i po upravljanje je preuzela Lučka uprava, a Coce kaže da su ga ranije već napadali radi nekakvih situacija u marini u kojoj mu i dalje rade sin i kćer. Hvatali su ga za vrat, prijetili razbijenom bocom…

Vaša reakcija na temu