Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Konobar koji je potjeran iz Dubrovnika zbog tetovaže Delija: 'Ono što se dogodilo smatram dijelom navijačke scene, a ne nacionalizma'

Konobar koji je potjeran iz Dubrovnika zbog tetovaže Delija: 'Ono što se dogodilo smatram dijelom navijačke scene, a ne nacionalizma'

Dubrovčani nisu nacionalisti - rekao je Nenad Asanović

Konobar koji je napadnut u Gružu Nenad Asanović javio se redakciji Dubrovačkog dnevnika  i rekao da ga jako smeta što se sad u medijima i među komentarima po društvenim mrežama provlači priča kako su Dubrovčani nacionalisti.

Podsjetimo, Asanović koji je inače iz Trebinja, radio je kao konobar u jednom restoranu te je napadnut nedavno u Gružu. Kako je Dubrovački dnevnik pisao, prišlo mu je nekoliko pripadnika Torcide s 'fantomkama' navučenim preko lica te mu je poručeno da ima 24 sata da napusti Dubrovnik, a što je on i učinio. 

- Ljudi su prema meni bili odlični, nemam nikakvih loših iskustava. Jako mi smeta što nastaju priče kako su Dubrovčani ovakvi ili onakvi. Predstavlja ih se nacionalistima. Dubrovčani nisu nacionalisti. Neka se to zna - rekao je Nenad Asanović.

Govori kako iz Dubrovnika nosi samo lijepa iskustva.

- Rijetko gdje sam naišao na tako dobar prijem kao u vašem Gradu, stekao sam tu i jako lijepi poznanstava. Ono što se dogodilo smatram dijelom navijačke scene, a ne nacionalizma - objasnio je on.

- I moj gazda u restoranu u kojem sam radio me ispoštovao, njegova obitelj me prihvatila kao svoga. Nitko kod vas od tako reći normalnih radnika neće imati problema. Imao sam ih ja zbog tetovaže Delija. Ali, to nema veze s nacionalizmom kao takvim. Dubrovčani nisu nacionalisti - ponovio je Asanović za Dubrovački dnevnik.

Dubrovački dnevnik je pitao Nenada Asanovića što se točno dogodilo one večeri, no on je odbio reći više detalja kazavši da se tu radi o 'navijačkom kodeksu'. Naime, govori se i da je napadnut nožem, da su mu pomogli engleski turisti...

- Recimo samo da sam fizički napadnut i da mi je rečeno da napustim Grad. Jesam Delija, navijam za Crvenu zvezdu i sve o onome više što je bilo te noći neću reći. To je stvar našeg navijačkog kodeksa kojega jako poštujem - zaključio je Asanović.

Vaša reakcija na temu