Foto: Brodosplit Korejski veleposlanik posjetio splitski škver

Korejski veleposlanik posjetio splitski škver

Početkom sedamdesetih u splitskom brodogradilištu iskustva u gradnji složenih trgovačkih brodova stjecali su brojni današnji brodograđevni stručnjaci iz Koreje

Veleposlanik Republike Koreje u Republici Hrvatskoj, Nj.E. Park Won-sup u pratnji g. Lee Dong-hee, konzula i savjetnika za ekonomske poslove Republike Koreje u Republici Hrvatskoj posjetili su danas Brodograđevnu industriju Split.

Veleposlanika Republike Koreje dočekali su izvršni direktor Zoran Kunkera i Patrick Michalak, voditelj izvanbrodograđevne prodaje koji su ih upoznali s trenutnim projektima koji su u tijeku.

U korejskim gospodarskim krugovima poznato je ime Brodosplita. Upravo su početkom sedamdesetih u splitskom brodogradilištu iskustva u gradnji složenih trgovačkih brodova stjecali brojni današnji brodograđevni stručnjaci iz Koreje.

Nakon predstavljanja škvera kroz aktualne projekte, gosti su obišli pogone i upoznali se s kapacitetima i proizvodnim mogućnostima tvrtke, a poseban su interes pokazali za polarne kruzere u izgradnji i već završeni najveći jedrenjak na svijetu.

 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(38134, "");
Pregledaj komentare