Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KORONA Danas tri novooboljele osobe u Splitsko-dalmatinskoj županiji

KORONA Danas tri novooboljele osobe u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Na respiratoru je jedna osoba

Od ukupno 350 obrađenih testova s područja Splitsko-dalmatinske županije danas su 3 novooboljele osobe pozitivne na COVID infekciju i to iz Sinja 1 osoba i iz Vrgorca 2 osobe, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Od ukupno 3 novooboljele osobe njih dvije su kontakti prethodno oboljelih dok se još jedna osoba epidemiološki obrađuje.

- Tri osobe iz Centra za rehabilitaciju u Vrlici za koje je ponavljano uzorkovanje negativne su na COVID infekciju, a 540 osoba nalazi se u samoizolaciji. 15 COVID pozitivnih osoba nalazi se na bolničkom liječenju u KBC-u Split, dok se jedna osoba nalazi na respiratoru - naveli su iz Stožera.

Vaša reakcija na temu