Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / HRT KORONA DIVLJA Postrožuju se mjere u Splitsko-dalmatinskoj županiji

KORONA DIVLJA Postrožuju se mjere u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Razmišlja se o prelazu na online nastavu

Zbog velikog broja zaraženih koronavirusom u Splitsko-dalmatinskoj županiji postrožit će se epidemiološke mjere. 

One će ići u smjeru ograničenja rada ugostiteljskih objekata i okupljanja, a načelnik županijskog Stožera, Damir Gabrić, kaže kako se razmišlja i o prelasku na online nastavu.

- Razmišljamo o tome da bi prešli na online nastavu nekih tjedan dana, ali o tome bi govorio kada se definitivno donese odluka. Činjenica je da sve ove dane je jako veliki broj pozitivnih, koliko god ljudi testirali uvijek je između 50 i 60 posto pozitivnih. Najgore i najviše nas zabrinjava stanje u splitskom KBC-u, a ono je danas isto loše 192 osobe su hospitalizirane, a 40 ih je na respiratoru - kazao je Gabrić.

Vaša reakcija na temu