KORONA NA JUGU Umro muškarac iz Konavala, zabilježeno 67 novih slučajeva

KORONA NA JUGU Umro muškarac iz Konavala, zabilježeno 67 novih slučajeva

Obrađeno je 359 uzoraka

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 67 novih slučajeva zaraze koronavirusom (31 utvrđen brzim antigenskim testom). Radi se o 29 osoba iz Dubrovnika, 18 iz Konavala, sedam iz Župe dubrovačke, četiri iz Orebića, tri iz Ploča, dvije iz Metkovića, po jednoj iz Dubrovačkog primorja, Janjine i Korčule te jednoj osobi koja nema prebivalište na području te županije.

Ukupno je zaraženo 40 muških i 27 ženskih osoba, a 41 osoba ima utvrđenu epidemiološku vezu. Preminula je jedna muška osoba iz Konavala rođen 1928. godine.

Oporavilo se 39 osoba: 17 iz Dubrovnika, osam iz Konavala, šest iz Župe dubrovačke, četiri iz Metkovića, dvije iz Slivnog te po jedna s Mljeta i iz Ploča. U posljednja 24 sata obrađeno je 359 uzoraka, a od početka pandemije analiziran je ukupno 43.260 uzoraka.

U bolnici Dubrovnik hospitalizirano je 36 osoba pozitivnih na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb, od kojih su tri na invazivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji je 1031 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su tri kršenja mjere samoizolacije, sav su bila na granici. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(89991, "");
Pregledaj komentare