Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KORONA Pet novooboljelih u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

KORONA Pet novooboljelih u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Svima su simptomi blagi, a epidemiološka obrada je u tijeku

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o tri mlađe muške osobe i jednoj muškoj osobi srednjih godina koji su nastanjeni u Župi dubrovačkoj, te jednoj mlađoj muškoj osobi s boravištem u Pločama. Svima su simptomi blagi, a epidemiološka obrada je u tijeku. 

Ukupno je hospitalizirano šest osoba u OB Dubrovnik. Od početka pandemije na analizu je poslano 4653 uzorka.

- U samoizolaciji se nalaze 162 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizlacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 40 slučaja kršenja samoizolacije - poručili su iz Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Vaša reakcija na temu