Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KORONA U BANOVINI Dvoje pozitivnih, gotovo svi redari u izolaciji!

KORONA U BANOVINI Dvoje pozitivnih, gotovo svi redari u izolaciji!

Dvoje nije

Korona se vratila u Banovinu. Dvoje zaposlenika u novom valu je sada oboljelo od Covida -19.

Čak 17 djelatnika prometnog i komunalnog redarstva su u izolaciji. Također, i bliski kontakti oboljelog iz drugog odsjela. 

- Jednom djelatniku u Odsjeku za komunalno redarstvo Grada Splita potvrđena je zaraza koronavirusom, radi čega se od danas, prema naputku epidemiologa, preventivno u samoizolaciji nalazi 17 redara koji su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim - potvrđena nam je vijest.

Nitko od njih nema simptome bolesti, a za prvog zaraženog utvrđeno je kako se zarazio na terenu. 

Zaraza koronavirusom potvrđena je i kod još jednog djelatnika u Gradskoj upravi, a njegovi bliski kontakti također su u samoizolaciji.

U prvom valu, podsjetimo, oboljelo je 6 djelatnika. Svi su dobro i vratili su se na posao nakon što su preboljeli koronavirus.

Vaša reakcija na temu