Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KORONA U SINJSKOJ GIMNAZIJI Pozitivna učenica, u samoizolaciji jedan razred i dva nastavnika

KORONA U SINJSKOJ GIMNAZIJI Pozitivna učenica, u samoizolaciji jedan razred i dva nastavnika

Mjera im je određena do 9. listopada

Sinjski Stožer civilne zaštite izvijestio je da na koronavirus pozitivna jedna učenica Gimnazije. Zbog toga je u samoizolaciji cijeli razred u kojem ima još 23 učenika. 

- Mjera samoizolacije je određena i za dva nastavnika koji su predavali u tom razrednom odjelu u vremenskom periodu od 48 sati prije pojave simptoma kod  zaražene učenice. Prema naputcima epidemiologa, predmetna mjera samoizolacije za sve njih je određena  do 9. listopada, a za to vrijeme nastava za ovo razredno odjeljenje će se odvijati on line - poručuju iz sinjskog Stožera. 

Zaključili su kako je u samoizolaciji i još jedna učenica Gimnazije iz drugog razrednog odjela zbog pozitivnog člana obitelji na COVID-19. 

Vaša reakcija na temu