Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash KORONA U SPLITSKIM OSMOLJETKAMA  Razrednica petog razreda i učenici u izolaciji, u školi Lučac jedan sedmi razred ostao doma

KORONA U SPLITSKIM OSMOLJETKAMA Razrednica petog razreda i učenici u izolaciji, u školi Lučac jedan sedmi razred ostao doma

Prvi prelazak na online nastavu je na Mejašima sve dok petašima traje izolacija

Još dva razreda iz dvije osmoljetke su u izolaciji zbog koronavirusa. U Osnovnoj školi Mejaši pozitivna je razrednica jednog petog razreda. Za njih će se nastava sve do 22. rujna odvijati online. I jedan sedmi razred škole Lučac također će jedno vrijeme provesti doma jer  roditelj jednog od učenika ima Covid -19, a kako je i dijete pokazalo simptome, upućen je na testiranje. Rezultati još nisu poznati.

- U Osnovnoj školi Mejaši, posljednji put su učenici s razrednicom imali kontakt prvog dana škole. Stoga će u izolaciju dva tjedna od tog dana. Učiteljica nije imala duže kontakte s drugim učiteljima, sve je bilo kraće od 15 minuta. Važno je reći i da su i nastavnica i učenici imali maske na licu - objasnio je pročelnik za društvene djelatnosti Mate Omazić.

Što se tiče osnovnoškolaca iz Don Lovre Katića u Solinu, vraćaju se u klupe, kao i svi srednjoškolci iz MIOC-a i 2.gimnazije, rezultati testova su negativni.

Vaša reakcija na temu