Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KORONA U SPLITSKOJ PALAČI PRAVDE Pozitivna službenica DORH-a, stigla ekipa za dezinfekciju

KORONA U SPLITSKOJ PALAČI PRAVDE Pozitivna službenica DORH-a, stigla ekipa za dezinfekciju

Virus je potvrđen kod djelatnice pisarnice, još se čeka nalaz za dvije

Korona je našla svoj put do trećeg kata splitske Palače pravde. Pozitivna je djelatnica jedne pisarnice Općinskog državnog odvjetništva u Splitu, čeka se nalaz za još dvije testirane djelatnice, pet ih je u izolaciji, a dvije su javile da su se jutros probudile s visokom temperaturom.

Nešto prije 15 sati na parking splitskog suda parkirala su se dva kombija Nastavnog zavoda za javno zdravstvo. Dvojica djelatnika Epidemiološke službe Odjela za dezinfekcije istovarili su svu potrebnu opremu i zaputili se na posao na treći kat Palače pravde. Dezinficirat će pisarnicu u kojoj je radila zaražena službenica.

Kako smo neslužbeno doznali, zbog ovog prodora korone u splitsku pravosudnu instituciju razmišlja se o povratku na smjenski rad…

Vaša reakcija na temu