Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KORONAVIRUS Danas 15 novooboljelih na splitskom području

KORONAVIRUS Danas 15 novooboljelih na splitskom području

Na respiratoru je jedna osoba

Od ukupno 509 obrađenih testova s područja Splitsko-dalmatinske županije danas je 15 novooboljelih osoba pozitivno na COVID infekciju.

Oboljel su iz: Splita 3 osobe, iz Makarske i Hrvaca po 2 osobe, iz Sinja, Solina, Omiša, Trilja,z Baške Vode, Dugog Rata, Zmijavaca i Prgometa po jedna osoba. 

- Od ukupno 15 novooboljelih osoba njih 3 su kontakti prethodno oboljelih dok se ostalih 12 osoba epidemiološki obrađuje.  Uz 15 novooboljelih pozitivne na COVID infekciju su i 2 osobe s područja grada Zagreba, a 451 osoba nalazi se u samoizolaciji. 15 COVID pozitivnih osoba nalazi se na bolničkom liječenju u KBC-u Split dok se 1 osoba nalazi na respiratoru - poručili su iz Stožera.

Vaša reakcija na temu