Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com KORONAVIRUS Novih 29 pozitivnih osoba u Splitsko-dalmatinskoj županiji

KORONAVIRUS Novih 29 pozitivnih osoba u Splitsko-dalmatinskoj županiji

U samoizolaciji je 2430 osoba

Na području Splitsko-dalmatinske županije još je 29 osoba pozitivno na koronavirus. Iz Splita 14 osoba, Solina 6 osoba, Dugopolja 3 osobe, Marine, Hrvaca, Dugog Rata, Makarske, Imotskog i Kaštela po jedna osoba. 

- Uglavnom se radi o oboljelim osobama u samoizolaciji koji su bili u kontaktu s prije potvrđeno oboljelima. Danas je ukupno 128 osoba zaraženo koronavirusom na području Splitsko-dalmatinske županije. Svi zaraženi su dobrog općeg zdravstvenog stanja - poručili su iz Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije. 

Od ukupnog broja zaraženih su 33 zdravstvena djelatnika, od kojih sa Zavoda za hitnu medicinu 7, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo 3, Doma zdravlja 1, KBC-a Split 5, privatnih ljekarni 1, privatnih stomatologa 15 i privatnih specijalističkih ordinacija 1.

 U samoizolaciji se nalazi 146 zdravstvenih djelatnika, a u karanteni hotela Zagreb trenutno je 8 osoba. Trenutno se u Splitsko-dalmatinskoj županiji u samoizolaciji nalazi 2430 osoba.

Vaša reakcija na temu