Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Koronavirus ponovno buknuo u Sjevernoj Makedoniji

Koronavirus ponovno buknuo u Sjevernoj Makedoniji

Ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipçe izjavio je jučer da u njegovoj zemlji nesumnjivo postoji drugi val epidemije koronavirusa

U posljednja 24 sata u Sjevernoj Makedoniji od koronavirusa preminulo je dvoje ljudi, a čak je 177 novozaraženih. Preminule osobe su iz glavnog grada Skoplja i Kumanova, grada na sjeveru zemlje, u blizini granice sa Srbijom i Kosovom, javlja portal 24sata.

Od 177 novozaraženih, njih je 105 iz Skoplja, priopćilo je Ministarstvo zdravlja Sjeverne Makedonije. U toj je zemlji posljednjih dana došlo do drastičnog pogoršanja s pandemijom koronavirusa pa je ponovo uvedeno ograničeno kretanje građana. U određenim regijama jučer je uveden policijski sat do ponedjeljka do 5 sati.

U Sjevernoj Makedoniji dosad je COVIDOM-19 zaraženo 2790 ljudi, a 149 ih je preminulo, govore posljednje statistike.

Epidemiološka situacija u zemlji zabrinula je i Bugarsku koja je uvela dvotjednu karantenu za sve koji dolaze iz Sjeverne Makedonije.

Ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipçe izjavio je jučer da u njegovoj zemlji nesumnjivo postoji drugi val epidemije koronavirusa, ali da sam virus značajno slabi.

Vaša reakcija na temu