Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Kotur: HDZ je tvrdnjom ministrice Vučković da je Marjan državni 'opalio' još jednu pljusku Splitu

Kotur: HDZ je tvrdnjom ministrice Vučković da je Marjan državni 'opalio' još jednu pljusku Splitu

Ovdje se pokazalo da HDZ-ove splitske perjanice Andro Krstulović Opara i Petar Škorić ni malo ne 'pizaju' u vlastitoj stranci - poručio je čelnik splitskog SDP-a

 Čelnik splitskog SDP-a Goran Kotur osvrnuo se na izjavu ministrice poljoprivrede Marije Vučković kako je Marjan državna šuma.

- HDZ-ova vertikala vlasti 'opalila' je još jednu pljusku Splitu, i to vrlo zvučnu, bolnu i ponižavajuću. HDZ-ova ministrica poljoprivrede Marija Vučković izjavila je da je Marjan državna šuma. Gradsko vijeće Grada Splita u travnju prošle godine je, na inzistiranje SDP-a, usvojilo zaključak kojim od Vlade i Hrvatskog sabora traži uvođenje statusa lokalnih šuma, kao i u većini zemalja EU-a, što bi omogućilo poseban status za Park šumu Marjan u vlasništvu Grada Splita. Nakon protuzakonite, nestručne i štetne sanacije šume na Marjanu, HDZ-u očito nije dosta, već devastirani Marjan želi i formalno oduzeti Splitu. Ovdje se pokazalo da HDZ-ove splitske perjanice Andro Krstulović Opara i Petar Škorić ni malo ne 'pizaju' u vlastitoj stranci, kojoj je očito Split 'kanta za napucavanje'. To što središnjica HDZ-a omalovažava svoje splitske kolege problem je HDZ-a, ali kad to radi simbolima Splita - Hajduku i Marjanu, onda je to problem svih nas! - napisao je Kotur.

Vaša reakcija na temu