Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Kotur: Šuker se treba ispričati Gradu Splitu i Hajduku

Kotur: Šuker se treba ispričati Gradu Splitu i Hajduku

To bi bio čin dobre volje i korak prema ozdravljenju hrvatskog nogometa i jačanju zajedništva

Nakon što je HDZ-ov Domagoj Maroević kazao kako bi okvirno izgledao zaključak vijećnika oko igranja reprezentacije na Poljudu, Goran Kotur, predsjednik SDP-a Split i predsjednik Kluba vijećnika otkrio nam je stav socijaldemokrata.

- Klubu vijećnika SDP-a neprihvatljiv je zaključak u svezi utakmice hrvatske i mađarske nogometne reprezentacije u Splitu bez da u zaključak bude uključen zahtjev za ispriku Davora Šukera Gradu Splitu i HNK Hajduku u ime Hrvatskog nogometnog saveza, što bi bio čin dobre volje i korak prema ozdravljenju hrvatskog nogometa i jačanju zajedništva - kazao je Kotur.

HNS je, podsjetimo, donio odluku da se igra na Poljudu bez obavijesti i dogovora s Hajdukom i Gradom. Svojevrsni je presedan da vijećnici, dodajmo i to, iznose stav oko ove teme.

Vaša reakcija na temu