Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KOTUR: Svoj trenutak je kao ratni profiter osjetio i Željko Kerum

KOTUR: Svoj trenutak je kao ratni profiter osjetio i Željko Kerum

Puljka je pozvao da se uhvati posla i da prestane napadat partnere

'Svaki rat, makar i verbalni i to između programskih partnera, privlači i ratne profitere. Čim je vidio nekakvu političku nestabilnost u Splitu, svoj trenutak je osjetio baš kao pravi ratni profiter i Željko Kerum te je najavio poslanicu iz Rogoznice'. Poručuje to predsjednik splitsog SDP-a Goran Kotur dodajući kako je Kerumov politički instinkt 'očito postao jak, dok mu je poslovni daleko od dana ponosa i slave'. 

'I baš zbog toga je opasan, jer mu gradonačelnikove početne greške u koracima daju priliku da se slavodobitno vrati na teren s kojeg se morao prisilno evakuirati i ponovo zagrize plijen kojeg je teška srca ostavio. Taj plijen je Split. I zbog toga ne smijemo Kerumu dati da zajedno s HDZ-om ponovo oštri zube i čeka priliku da zagrize u naš grad. Nastavkom sukoba među partnerima Split će ekipi HDZ - Kerum pasti u krilo poput prezrele jabuke.  Priča Zapadna obala - Tuđman - križ na Marjanu je šuplja, ali iznimno dobro upakirana. Podcjenjivanje štetočina koje sada likuju dovest će do njihovog povratka u sedlo. Još jedno Kerumovo jahanje našeg grada u suradnji s HDZ-om bilo bi pogubno, poručuje Kotur. 

Stoga je povao gradonačelnika 'da se uhvati posla, a ne da napada partnere kako bi skrenuo pozornost sa svojih početničkih grešaka u koje ga nitko od njih nije gurnuo'. 

- Iz grešaka se uči, greške se trebaju ispravljati, a nepopravljiva greška bila bi dozvoliti Kerumu da umjesto iz Rogoznice, svoje poslanice ponovo upućuje iz Banovine, zaključuje Kotur.

Vaša reakcija na temu