Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Kovačević: Poklanjam ulaznice za najtraženiju predstavu u gradu

Kovačević: Poklanjam ulaznice za najtraženiju predstavu u gradu

'Požurite, jer uskoro odlazi cirkus iz našeg malog grada...'

Marina Kovačević, predsjednica GK Šine, pozvala je građane da pitanja vezana za izgradnju dijela Vukovarske ulice upute Gradu Splitu.

'Poklanjam ulaznice za najtraženiju predstavu u gradu, Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju dijela Vukovarske ulice od City Centra do zasad ničega (buduće Kamenske ulice). 

Zašto ovaj Javni poziv nije više dostupan na portalu eDozvola? Zašto ga nema na stranicama Grada Splita? Zašto ga se ne može dobiti na zahtjev? Hoće li vlasnici parcela uopće dobiti pozive poštom kad ih je toliko puno? Što se time misli postići i sva ostala pitanja možete postaviti 7. listopada u 9 sati u sobi 535 na petom katu Banovine. Požurite, jer uskoro odlazi cirkus iz našeg malog grada...', napisala je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu