Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr.com KRAĐA KOJA TO NIJE Prijavio da su mu nestala dva auta, zapravo ih je premjestio muškarac kojem ih je povjerio na čuvanje

KRAĐA KOJA TO NIJE Prijavio da su mu nestala dva auta, zapravo ih je premjestio muškarac kojem ih je povjerio na čuvanje

Vlasnik o svemu nije bio na vrijeme obaviješten

Šibenska je policija riješila slučaj krađe dva automobila iz dvorišta kuće u Zatonu. Utvrdili su da vozila zapravo nisu ukradena, već da su premještena, ali to nije na vrijeme javljeno vlasniku, pa je on o svemu obavijestio policiju. 

Vozila su prije dva dana pronađena u Kninu i vraćena vlasniku.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je do prijave došlo zbog nesporazuma oko premještanja vozila od strane druge osobe, uz znanje 32-godišnjaka, kojemu je vlasnik vozila povjerio na čuvanje, a o čemu vlasnik nije bio pravovremeno obaviješten - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Vaša reakcija na temu