Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Ricardo Maruri on Unsplash Kreditna unija MARJAN: Nudimo najvišu kamatu na štednju!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kreditna unija MARJAN: Nudimo najvišu kamatu na štednju!

Kamatna stopa je fiksna, s rokom dospijeća na 12 mjeseci iznosi 3,50 posto, a na 24 mjeseca 3,80 posto godišnje

Kreditna unija MARJAN jedna je od najvećih kreditnih unija na području Hrvatske te je u 25 godina djelovanja imala poslovni odnos s preko 11.000 članova. Poručuju da nude najviše kamate na štednju na financijskom tržištu s ponuđenim rokovima.

- Svojim članovima omogućavamo višekratne uplate na račun štednje u skladu s njegovim mogućnostima. Isto tako, svakom štediši možemo omogućiti isplatu oročenog depozita i prije isteka roka dospijeća. Isplata kamate može biti mjesečno, tromjesečno, polugodišnje ili godišnje - naveli su iz Kreditne unije MARJAN.

Kamatna stopa je fiksna, s rokom dospijeća na 12 mjeseci iznosi 3,50 posto, a na 24 mjeseca 3,80 posto godišnje.


Štedne uloge, dodali su, osiguravaju visokom stopom likvidnosti i solventnosti. 

- Naš prioritet je sigurnost štednih uloga te povjerenje osoba koje su odlučile štedjeti u Kreditnoj uniji MARJAN. Član Kreditne unije MARJAN može biti svaki punoljetni građanin RH s prebivalištem na području Splitsko-dalmatinske županije. Štedni ulozi nisu osigurani kod nadležne državne agencije - izvijestili su iz Kreditne unije MARJAN.

Vaša reakcija na temu