Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRENULA MONTAŽA Grad se priprema za doček Nove godine
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

KRENULA MONTAŽA Grad se priprema za doček Nove godine

Od 'Mamma mie', preko 'Baklji Ivanjskih' do 'Majstora s mora' pjevat će se na Rivi

Split se priprema za doček Nove godine. Čistoća je već objavila na društvenim mrežama kako su pomeli ulice, uklonili lišće, očistili pješačke koridore u centru grada, a na Rivi je krenulo montiranje pozornice za cjelovečernju feštu. 

Od 'Mamma mie', preko 'Baklji Ivanjskih' do 'Majstora s mora' pjevat će se na Rivi. Svi koji Novu godinu odluče dočekati u Splitu, mogu se zabaviti uz hitove koje vole različite generacije. 

Večernji dio programa na Rivi počet će nastupom Grše od 21 sat, Doris Dragović preuzima od 23  sata, a točno u ponoć nebo će obasjati tradicionalni vatromet. Od 1 sat poslije ponoći na pozornicu će se popeti Kuzma & Shaka Zulu.

Vaša reakcija na temu