Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Krpina: Propovjednik teze da HDZ ne smije biti talac jednog čovjeka učinio je ovu povijesnu državotvornu  stranku  taocem  osobnih narcisoidnih ambicija

Krpina: Propovjednik teze da HDZ ne smije biti talac jednog čovjeka učinio je ovu povijesnu državotvornu stranku taocem osobnih narcisoidnih ambicija

Zamjenik predsjednika Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman prokomentirao je izborne rezultate HDZ-a

Drago Krpina, zamjenik predsjednika Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman, uputio je priopćenje povodom izbornih rezultata koje je ostvario HDZ. Kaže kako je 'bahati i nasilni pokušaj promjene svjetonazorskog i ideološkog identiteta HDZ-a (Istanbulska konvencija i ostalo), dobio rječit i logičan odgovor stranačkog biračkog tijela'. 

- Ustrajno oslanjanje na bivše i (izgledno) buduće  zatvorenike (Čačić, Saucha...), na 'poduzetničko' krilo Pusićkinog HNS-a (našla se tu i Milanka Opačić, zlu ne trebalo)  te na  notornog etnobiznismena i glasnogovornika miloševićevske politika Milorada Pupovca i besramno proračunsko financiranje njegovog glasila koje iz broja u broj vrijeđa i ponižava hrvatski narod i njegove nacionalne, vjerske i kulturološke vrijednosti dobilo je nedvosmislen odjek među HDZ-ovim biračima. Vrli svjetonazorski preoblikovatelji HDZ-a koji su se u ovoj stranci, nakon dvadesetljetnom kalkuliranja, obreli, isključivo zato što su procijenili da će, zlorabeći povjerenje HDZ-ovih članova i birača, najbrže i najuspješnije napredovati u svojim karijerističkim ambicijama (kojima  je nebo granica), ako imaju uši neka čuju, ako imaju oči neka vide - navodi Krpina i dodaje kako se pokušaj da se u posljednji tren, licemjerno, u pomoć prizove Tuđmana i njegovu nacionalnu politiku pokazao posve prozirnim i opravdano neučinkovitim.

- Propovjednik teze da 'HDZ ne smije biti talac jednog čovjeka', uz pomoć sviju onih koji su mu to glasno ili prešutno odobravali, učinio je ovu povijesnu državotvornu  stranku  taocem  osobnih narcisoidnih (europskih) ambicija. Srećom, u politici nikad ništa nije konačno gotovo - zaključio je Krpina.

Vaša reakcija na temu