Krstulović Opara o otkazivanju Ultre: Odluka organizatora je očekivana, iako smo se do zadnjeg trenutka nadali festivalu

Krstulović Opara o otkazivanju Ultre: Odluka organizatora je očekivana, iako smo se do zadnjeg trenutka nadali festivalu

Zdravlje je na prvom mjestu, kako naših građana tako i naših gostiju - rekao je

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara je izrazio žaljenje što se ovogodišnje izdanje Ultra Europe festivala neće održati jer svi, kaže, znamo koja je važnost tog događaja za Split i u turističkom i u financijskom i u marketinškom smislu. 

- No, ovakva odluka organizatora, koju su donijeli na osnovu uputa Nacionalnog stožera i Zavoda za javno zdravstvo je očekivana, mada smo se svi do zadnjeg trenutka ipak nadali festivalu, možda u nekom drugačijem izdanju - kazao je.

Dodao je i da je to veliki  projekt s desecima tisuća posjetitelja. 

- Zdravlje je na prvom mjestu, kako naših građana tako i naših gostiju. Što je tu je, vjerujem kako ćemo u festivalima koji slijede idućih godina nadoknaditi izgubljeno i da će nam se sasvim sigurno vratiti sve one desetine tisuća sretnih ljudi iz cijeloga svijeta koji su ispunili novi, još bolji festivalski prostor u Parku Mladeži - poručio je Krstulović Opara.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65919, "");
Pregledaj komentare