Foto: Milan Šabić Krstulović Opara odgovorio Stanišiću: Sami pozovite relevantne dionike na sjednice!

Krstulović Opara odgovorio Stanišiću: Sami pozovite relevantne dionike na sjednice!

Splitski gradonačelnik poručio je predsjedniku Gradskog vijeća da je SDP njemu uputio zahtjev s prijedlogom koga pozvati

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara odgovorio je predsjedniku Gradskog vijeća Igoru Stanišiću koji ga je pozvao da odradi svoj posao i zatraži od gradskih službi da pripreme materijale i pozove relevantne sudionike. Navodi Stanišiću da on pozove! 

- Napominjem Vam da ste navedene sjednice sazvali sukladno traženju Kluba vijećnika SDP-a i ostalih potpisanih vijećnika u Gradskom vijeću Grada Splita. Klub vijećnika SDP-a zajedno s ostalim vijećnicima potpisnicima zahtjeva je u svojim prijedlozima za tematske sjednice naveo da predlažu predsjedniku Gradskog vijeća da pozove sve relevantne dionike iz javnog i civilnog sektora te su iste nabrojili u svom zahtjevu. Stoga Vam Predlažem da kao predsjednik Gradskog vijeća na sjednicu pozovete nabrojene u zahtjevu predlagatelja, s obzirom na to da je zahtjev i upućen prema Vama. Na isti su način predlagatelji predložili, a Vi pozvali pojedine sudionike u raspravama na prethodnim tematskim sjednicama Gradskog vijeća - napisao je Krstulović Opara.

Dodao je kako je njegov dopis trebao biti upućen i prema predlagateljima tematskih sjednica koji su dužni pripremiti potrebne materijale koji su bitni za raspravu. 

- Gradonačelnik i sve gradske službe koje su opisom svog posla vezani za navedene teme koje su predmet sazvanih tematskih sjednica Gradskog vijeća bit će prisutne na tematskim sjednicama i dati sve potrebne odgovore i objašnjenja na pitanja vijećnika, kao što je to slučaj i na svim ostalim sjednicama Gradskog vijeća - naveo je među ostalim.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51112, "");
Pregledaj komentare