Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Krstulović Opara sa službenog puta poručio: 'Advent u Splitu bit će raskošniji nego ikada'

Krstulović Opara sa službenog puta poručio: 'Advent u Splitu bit će raskošniji nego ikada'

Sastao se Odbor za organizaciju Adventa, a gradonačelnik im se obratio video pozivom

Adventsko-božićne svečanosti pod imenom 'Zimski akvarel' nikad nisu bile svečanije, raznovrsnije i ljepše nego što će biti ove godine, poručili su iz Banovine. Grad je spreman, bruse se samo detalji kako bi Split zasjao u najboljem ruhu i ponudio svojim građanima pravu čaroliju zajedništva i veselja, zaključak je to s današnjeg sastanka Odbora za organizaciju Adventa, kojeg je ispred Grada Splita vodila pomoćnica pročelnice Ureda Grada Antonia Maletić. Video pozivom sa službenog puta obratio im se i gradonačelnik Andro Krstulović Opara, koji je rekao kako je splitski 'Zimski akvarel' ove godine raskošniji nego ikada, programom prilagođen obiteljima i djeci. 

- Dodavati atribute na turističku ponudu i uspoređivati se s drugim gradovima nije naša potreba ni cilj. Usmjereni smo na vraćanje života u središte grada i nove lokacije. Siguran sam da će svi uključeni pridonijeti odličnoj organizaciji, mirnom, sigurnom i ugodnom adventsko-božićnom ozračju u Splitu - kazao je gradonačelnik kao uvod u sastanak gradskih službi, tvrtki i partnera, uključenih u organizaciju ovogodišnjih adventsko–božićnih sadržaja. 

Do kraja tjedna očekuje se konačno definiranje cjelovitog programa koji će uskoro biti prezentiran javnosti. Program započinje 1. prosinca u 17 sati dječjim programom u Đardinu te se nakon paljenja prve adventske svijeće na vijencu oko fontane u Đardinu, nastavlja večernjim koncertom Giuliana na Rivi. 

Čeka nas više od mjesec dana raznolikih i zanimljivih zabavno-kulturnih sadržaja koje, vjerujemo, s nestrpljenjem očekuju naši sugrađani, zaključili su iz Banovine.

Vaša reakcija na temu