Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KUMOVAO UMOR U teškoj prometnoj nesreći poginula jedna, a ozlijeđene dvije osobe

KUMOVAO UMOR U teškoj prometnoj nesreći poginula jedna, a ozlijeđene dvije osobe

Najvjerojatniji uzrok je što je vozač svojim automobilom prešao u suprotni trak i izravno se sudario s drugim vozilom

Jutros u 4,45 sati na dionici Ivoli-Cerovlje na Istarskom ipsilonu dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a dvije su teško ozlijeđene, donosi Glas Istre.

Kako javljaju iz Bina-Istre, u prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna vozila pulskih registarskih oznaka. Do prometne nezgode je došlo kada je osobno vozilo koje se kretalo u pravcu Cerovlja prema Pazinu, iz neobjašnjivih razloga prešlo na suprotni kolnički trak i direktno se sudarilo s osobnim vozilom koje se kretalo u suprotnom smjeru. 

Uslijed sudara, vozač osobnog vozila koje je skrenulo s kolničkog traka je preminuo dok su vozač i suvozač iz drugog vozila teško ozlijeđeni.

Iz prvih dostupnih informacija vozač osobnog vozila je najvjerojatnije zaspao tijekom vožnje što je dovelo do neizbježnog frontalnog sudara, otkriva Glas Istre.

Vaša reakcija na temu