Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Legendarni zapovjednik 4. GBR Zvonko Asanović dao punu podršku Arisu Zlodri i koaliciji 'Pokrenimo Split zajedno'

Legendarni zapovjednik 4. GBR Zvonko Asanović dao punu podršku Arisu Zlodri i koaliciji 'Pokrenimo Split zajedno'

'Mobilizirajmo Split u nedjelju kao bismo obranili naš nacionalni identitet'

Poslijeratni zapovjednik legendarne IV. GBR HV-a i brigadir u miru Zvonko Asanović dao je punu podršku kandidatu za gradonačelnika Splita koalicije DP-a, HSP-a, HS-a i HDS-a Arisu Zlodri i listi desne koalicije za Gradsko vijeće.

'Legendarni ratni zapovjednik izvidničke satnije, junak Domovinskog rata, poziva sve kojima je stalo do istinskih nacionalnih i obiteljskih vrijednosti, da svojim glasom podrže Arisa Zlodru i koaliciju suverenističkih i konzervativnih stranaka.

Ističe kako je ujedinjena nacionalna opcija u Splitu pokazala odgovornost prema gradu i državi te postala putokaz kojim pravcem se treba razvijati i voditi nacionalna politika. Asanović naglašava kako našem društvu danas ne prijete oružane bitke, ali će se u budućnosti voditi bitka za očuvanje obiteljskih i nacionalnih vrijednosti. Desna koalicija u Splitu je, ističe, od samog početka jasno istaknula kako će njen prioritet biti beskompromisna zaštita obiteljskih i nacionalnih vrijednosti te razvijanje društva u skladu s našom kulturom i tradicijom', poručuju iz Domovinskog pokreta.

'Glasom za koaliciju stranaka koju predvodi Aris Zlodre čuvamo našu djecu od agresivne LGBT propagande u školama i vrtićima, dajemo priliku mladima da zasnuju obitelji u svojoj domovini, a ne da idu trbuhom za kruhom preko granice', ističe legendarni zapovjednik iz Domovinskog rata.

'Podržavajući desnu koaliciju i Arisa Zlodru brigadir Asanović je posebno istaknuo kako je na temelju dosadašnjeg tijeka kampanje i izjava kandidata i stranaka u samoj kampanji jedino sigurno kako Aris Zlodre i koalicija 'Pokrenimo Split zajedno' neće oportunistički trgovati nacionalnim i kulturnim vrijednostima. Stoga poziva - mobilizirajmo Split u nedjelju kao bismo obranili naš nacionalni identitet i stvorili društvo o kojem smo sanjali', stoji u priopćenju Domovinskog pokreta.

Vaša reakcija na temu