Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović LIJEČNICA SPLITSKOG KBC-a O POLICAJCU KOJEG JE UDARIO AUTO: 'Stabilno je, ali još uvijek životno ugrožen'

LIJEČNICA SPLITSKOG KBC-a O POLICAJCU KOJEG JE UDARIO AUTO: 'Stabilno je, ali još uvijek životno ugrožen'

'Ishod je smjelo prognozirati'

Mileva Frankić, anesteziologinja splitskog KBC-a, izvijestila je o stanju 20-godišnjeg policijskog vježbenika kojeg je sinoć automobilom Golf udario za sada nepoznati vozač i pobjegao. 

'Tijekom protekle noći primljen je bolesnik s ozljedama koje je zadobio u prometnoj nezgodi. 

Radi se o teškim tjelesnim ozljedama, i to više organskih sustava, pretežito se radi o prsnom košu. Nakon dosadašnjih mjera intenzivnog liječenja, pacijent je stabilno, ali je još uvijek životno ugrožen. 

Sve što je bilo potrebno, napravljeno je, rekla sam sve što smijem o njegovom stanju. Što se tiče prognoze i ishoda, to je vrlo smjelo prognozirati ovog trenutka', kazala je dr. Frankić.


Vaša reakcija na temu