Foto: Pixabay.com LIJEPA PRIČA IZ SPLITA Pronašao novčanik i vratio ga vlasniku: 'Zaposlite čovjeka, vidite da ima najvažnije - poštenje!'

LIJEPA PRIČA IZ SPLITA Pronašao novčanik i vratio ga vlasniku: 'Zaposlite čovjeka, vidite da ima najvažnije - poštenje!'

Zdravko Jeličić se potrudio naći Ivana Milića, koji je izgubio takujin s dokumentima i novcem

Da još ima poštenih ljudi želi javno poručiti Ivan Milić, čovjek koji je izgubio novčanik koji mu je potom vratio dobri prolaznik, Zdravko JeličićMilić je, naglasimo, i nagradio čovjeka koji mu je pronašao i vratio takujin s dokumentima i novcem. 

Posebno Milić ima jednu želju, olakšati Jeličiću dugoročno materijalno stanje.

- Molio bih bilo koga kome treba radnik da zaposli čovjeka. Poštenje ima, a to je najvažnije, pozivam da se jave ili njemu ili meni - prva je reakcija čovjeka kojemu je Jeličić vratio izgubljeno.

Naglasio je i da mu nije stalo do novca u novčaniku, ali ponovno raditi sve dokumente, od osobne iskaznice do kartica pa nadalje koštale bi i vremena i živaca.

- Taman mi je zazvonio mobitel kada sam išao na policiju prijaviti - sretan je Ivan.

Jeličić se pak zbilja potrudio. 

Na osobnoj iskaznici je vidio adresu, ali je bila 'otočna'. Zvao je policiju, 'surfao' internetom i našao čovjeka koji živi u njegovoj blizini, na Visokoj.

- Samo sam htio naći čovjeka i vratiti mu njegovo  - skroman je Zdravko za kraj.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51088, "");
Pregledaj komentare