Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ljubav i posao idu skupa, a za svakoga se nađe nešto, od velikih firmi do malog diteta!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ljubav i posao idu skupa, a za svakoga se nađe nešto, od velikih firmi do malog diteta!

Nikša i Nata Klarić nude kreiranje kompletnog vizualnog identiteta

Grafika Split i Majice by Nata Klarićka među Splićanima su prepoznati po svojoj šarolikoj kreativnoj ponudi od svjetlećih reklama, oslikavanja auta, motora i poslovnih prostora sve do tiska na majice ili dukse po željama klijenata! Reklame tiskane u njihovoj Grafici već godinama krase izloge po Splitu, a majice i dukse uveseljavaju svih, pa se nađe nešto i za najmlađe.

Ova obiteljska firma radi već godinama, a začetnik je u naljepnicama za motore, tako da je bajkerima odavno na brzom biranju.

Specijalnost im je kreiranje kompletnog vizualnog identiteta od loga, vizitki, brošura, uređenja poslovnog prostora (zidni tapeti, naljepnice, izlog) do svjetlećih reklama i drugih rekvizita kojih za svako uspješno poslovanje nikad nije dovoljno i uvijek dobro dođe 'još malo'.

Nikša i Nata Klarić već su dugo u braku, a osim ljubavno, funkcioniraju i poslovno tako da su odlično podijelili radne zadatke! Nata pokriva dio tiska na tekstil uključujući majice, dukse, dresove, pregače, ukratko što god kupcu padne na pamet, dok Nikša pokriva popularno zvani B2B aspekt poslovanja od grafičkog dizajna, printa do montaže, a zajedno se u svemu tome uspješno isprepliću i nadopunjavaju. Po potrebi i u suradnji s marketinškim agencijama za cjelovita rješenja za svoje klijente.

- Brand Majice by Nata Klarićka zapravo je nastao iz zezancije jer sam shvatila da nema boljeg načina za poslati poruku ljudima oko sebe nego preko majice. Tako jedna po jedna poruka, majica po majica i eto nas di smo danas, preko 10.000 otiskanih majica, duksa, kompleta i sličnog - kaže Nata.

Neke od popularnijih primjera nosi i Irena Pecotić



Ne smimo zaboravit ni na dicu!

Ovog Božića, ka i skoro svake godine, najpopularniji su 'grinchevi', ha, ha.

A da se Nikša ne bi osjećao zanemareno, i njega smo zamolili da se malo pohvali svojim radom pa nam s ponosom predstavlja par stvari:




S osmijehom na licu se slažu da obiteljski posao nosi svoje prednosti i mane, izazove i prilike, ali da barem nikad nije dosadno i da nijedan dan nije isti! Natini radovi mogu se pogledati na njenoj Instagram stranici, a kaže da još uvijek prima narudžbe za pod bor, a Nikin portfolio dostupan je na stranici Grafika Split.

Nata i Nike vam žele sretne i blagoslovljene blagdane.

Vaša reakcija na temu