Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com LJUBAVNA DRAMA U SPLITU Cura mu se nije htjela vratiti pa zapucao iz pištolja

LJUBAVNA DRAMA U SPLITU Cura mu se nije htjela vratiti pa zapucao iz pištolja

Osuđen je na novčanu kaznu od 756 kuna

Vice S., 43-godišnji Splićanin, koji je početkom godine ponovno završio u zatvoru zbog dilanja droge, dobio je 'čestitku' Prekršajnog suda i kaznu od 756 kuna zbog pucnjave u Ćiril-Metodovoj ulici u Splitu u travnju prošle godine. 

Vice se mašio pištolja Crvena zastava uzrujan što ga je bivša djevojka odbila nakon što ju je molio da mu se vrati. Pred 23-godišnjakinjom u fasadu stambeno-poslovne zgrade ispucao je jedan hitac. Bilo je 16.20. 

Rasprava između Vice i bivše cure je izgleda potrajala, jer ga je policija zatekla na mjestu događaja s oružjem u rukama. Priveden je i pušten da bi samo koji mjesec kasnije završio na Bilicama nakon što mu je u stanu pronađena veća količina kokaina, heroina i ecstasyja.

Vaša reakcija na temu