Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UZNEMIRUJUĆE Mačka na Duilovu pronašli u užasnom stanju, netko se iživljavao s petardama?

UZNEMIRUJUĆE Mačka na Duilovu pronašli u užasnom stanju, netko se iživljavao s petardama?

Splićani koji brinu o mačkama sumnjaju da je mačak ozlijeđen pirotehnikom

Na Duilovu su danas pronašli mladog mačka u užasnom stanju s teškim ozljedama glave, očiju i njuške. Sumnjaju da se netko iživljavao nad nevinom životinjom s petardama. 

'Njuškica mu je crna, glava otečena, oči slijepljene. Mislim da ni ne čuje jer ne reagira na zvukove kada ga se zove, a inače odmah dođe. Mačak je mlad, nema ni godinu dana. Pojavio se ljetos, već pitom. Kastriran je', kazala nam je žena koja je pronašla mačka. 

Vidjela ga je prije dva dana. Sve je s njim bilo u najboljem redu. Mačak je jako pitom, hrani ga puno ljudi. Danas ga, međutim, nisu uspjeli uhvatiti i prebaciti u veterinara jer je mačak istraumatiziran i trpi velike bolove pa bježi čim mu se približe na manje od pola metra. Pokušat će ponovno popodne. 

Ubrzo nakon što smo objavili priču, javio se čovjek koji nudi nagradu u iznosu od 3000 kuna za informaciju o počinitelju.

Vaša reakcija na temu