Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Makaranka preminula od prsnuća aorte, istraga protiv 40-godišnjaka otvorena zbog nasilničkog ponašanja

Makaranka preminula od prsnuća aorte, istraga protiv 40-godišnjaka otvorena zbog nasilničkog ponašanja

Završio je u zatvoru

Obdukcija je pokazala da je 73-godišnja Makaranka umrla od puknuća aorte, a 40-godišnjak koji je priveden zbog njezine smrti nije više pod inkriminacijom za nehajno prouzročenje smrti, nego za nasilničko ponašanje.

Nesretna žena, koja je inače bolovala od srca, u nedjelju je iza 10 sati zvala policiju te im se požalila kako ju je muškarac odgurnuo, a njezinog psa udario. Dok je policija stigla u Zrinsko-Frankopansku ulicu, ženi je pozlilo te je pozvana Hitna pomoć. Pokušana je reanimacija, no bez uspjeha.

Muškarac je brzo uhićen, bio je vrlo alkoholiziran. Izmjereno mu je 2,18 promila alkohola. Predan je pritvorskom nadzorniku te je ispitan u Državnom odvjetništvu. Negirao je inkriminacije.

Kako se radi o osobi koja je već osuđivana za obiteljsko nasilje i krađe, zatraženo je određivanje istražnog zatvora, što je sudac istrage prihvatio.

Vaša reakcija na temu