Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Domovinski pokret) MAKARSKI DOMOVINCI POVODOM DANA DRŽAVNOSTI 'Čuvajmo domovinu, stoljećima smo bili bez države i slobode!'

MAKARSKI DOMOVINCI POVODOM DANA DRŽAVNOSTI 'Čuvajmo domovinu, stoljećima smo bili bez države i slobode!'

'Dobro razmislimo o svakom potezu'

Povodom Dana državnosti Republike Hrvatske, članovi predsjedništva Domovinskog pokreta Makarskog primorja Robert Brzica, Katarina Vidak Ćudina, Ivo Medić i Anita Pervan, predvođeni predsjednikom podružnice Makarskog primorja i dopredsjednikom DP-a SD županije prof. Željkom Primorcem, položili su cvijeće i zapalili svijeće kod Spomenika hrvatskim braniteljima na Osejavi.

- Povodom Dana državnosti odajemo počast onima koji su najzaslužniji što možemo slaviti ovaj dan u slobodnoj i samostalnoj Domovini. Domovina je kao dijete. Potrebna joj je stalna skrb i briga. 

Stoga dopustimo ovom našem djetetu da odraste i da se razvije. Iako su 34 godine mnogo, one su u povijesnim razmjerima izrazito kratko razdoblje. Stoljećima smo prije toga bili bez države. Stoga dobro razmislimo o svakom potezu koji utječe na budućnost naše domovine - istaknuo je ovom prilikom Primorac.


Vaša reakcija na temu