Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Makarski HGSS spasio mladog planinara: 'Zbilja je puka sreća kako je prošlo'

Makarski HGSS spasio mladog planinara: 'Zbilja je puka sreća kako je prošlo'

Zapeo je na stijeni na visini od 40 metara ispod vrha Vošac

Makarski HGSS je u nedjelju popodne spasio mladog planinara s Biokova. Kako su nam opisali spasitelji, mladić je s društvom krenuo nepripremljen na planinu, ali srećom je sve dobro završilo.

Zapeo je na stijeni na visini od 40 metara ispod vrha Vošac, ali se uspio do dolaska HGSS-a pomaknuti na nešto sigurnije mjesto.

- Na planini je bio u društvu dvije djevojke i još jednog mladića. Nazvao nas je kad je 'zapeo', na svu sreću je završilo sa sretnim ishodom, bez ozljeda. S obzirom da je bio neadekvatno opremljen, da ne kažem totalna nespremljenost, i da se radilo o tolikoj visini, zbilja je puka sreća kako je prošlo - kazao nam je Ante Kukavica, pročelnik makarskog HGSS- a.

Vaša reakcija na temu