Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MAKLI GRADSKI KATANAC 'Kukali su da hitne službe ne mogu proći, a oni promijenili lokot'

MAKLI GRADSKI KATANAC 'Kukali su da hitne službe ne mogu proći, a oni promijenili lokot'

Prvi ključ od rampe iz Grada su dali svim hitnim službama

Na pomičnoj rampi na ulazu u Šumici koja je stajala otvorena, zbog čega su reagirali komunalni redari i zamjenik Bojan Ivošević, prometni redari, pauk služba i policija, promijenjen je katanac. Otkrio je to zamjenik Ivošević. Rampa je prvotno postavljena kako bi se spriječio prolaz automobilima, a na intervenciju vlasnika, napravljen je ključ kako bi hitne službe mogle pristupiti. Tim više, jer je neposredno nakon rampe, nekome pozlilo pa se hitna probijala nosilima.


- Otišli smo do Zavoda za hitnu medicinu po  ključ kojega su interventne službe dobile kako bi mogle pristupiti, zbog čega su iz ugostiteljskog objekta kukali danima.  Ustanovljeno je da je lokot promijenjen, da ogradu ne može hitna ni otvorit, ni zatvorit kao ni Grad i druge službe. Radi se o ljudima koji su spremni maltretirati navodno za hitne službe, a oni su promijenili bravu - objasnio je Ivošević.

Vaša reakcija na temu