Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Malenica: Očekujemo još bolji rezultat kada se podaci krenu unositi u DIP

Malenica: Očekujemo još bolji rezultat kada se podaci krenu unositi u DIP

'Mi smo cijelo vrijeme vodili afirmativnu kampanju'

Ivan Malenica, HDZ-ov ministar pravosuđa i uprave za Dalmatinski portal je prokomentirao prve izlazne ankete. Smatra da su pokazale kako je HDZ pobjednik ovih izbora. 

- Naravno da čekamo i rezultate drugih izlaznih anketa, odnosno rezultate koje će iznositi Državno izborno povjerenstvo. Mi smo cijelo ovo vrijeme vodili afirmativnu kampanju. Iza nas su dva mandata i velika postignuća, tako da očekujemo još bolji rezultat kada se podaci krenu unositi u DIP - rekao je Malenica. 

U slučaju prošlogodišnjeg rezultata, HDZ će ponovo biti primoran koalirati kako bi postigao većinu u Saboru. Pitali smo ga pregovara li se o mogućoj suradnji s Domovinskim pokretom ili Mostom, na što je rekao da je prerano krenuti u razgovore s nekim od potencijalnih koalicijskih partnera. Ponovio je kako treba pričekati konačne rezultate koji bi se otprilike mogli znati već oko 21 sati.


Vaša reakcija na temu