Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MALO MISTO Getanin i komunalni redar jedan drugoga snimaju mobitelima, pozvana i policija

MALO MISTO Getanin i komunalni redar jedan drugoga snimaju mobitelima, pozvana i policija

Policija je opet privela stanara Geta

Getanina koji je prije nekoliko dana završio na sudu zbog remećenja javnog reda i mira u uredu komunalaca na Rivi na poziv gradskih službenika privela je policija u četvrtak navečer.

Kako je na sudu dobio zabranu prilaska komunalcima, redari su zvali policiju jer je stanar Geta koji se borio i za vrtal u Dominisovoj ulici tako i za ilegalne panoe koji su na kraju uklonjeni, plesao ispred njihovog ureda.

Čitao je natpis na zidu i pjevao, što su redari snimili.

Prije nego sto ga je odvela policija s kućnog praga, rekao nam je da nije prekršio zabranu jer nije ušao unutra. A razlog zašto je bio tamo je jer su komunalci pozvani da izađu na teren zbog nelegalnih 'prodavača walking toura'.

Getanin je snimio, poslao sve pročelniku Damiru Ordulju s kojim je imao prepisku o ovoj temi. Posebice, kako nam je rekao, jer imaju dogovor o tome da će redari početi skidati reklame. Pročelnik je, naime, dobio elaborat kojega je izradio aktivist Dalibor Popovič. Predali su ga šefu komunalaca.

- Komunalni redari bi trebali skidati nelegalne reklame po opisu posla, a ne po prijavi. Zakon treba vrijediti isto za sve, a ne selektivno - kazao nam je Popovič koji godinama nudi elaborat gradskim vlastima.

Vaša reakcija na temu