Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Ilustracija Maloljetnik nožem prijetio ljudima i pokušao ih opljačkati

Maloljetnik nožem prijetio ljudima i pokušao ih opljačkati

Na razbojništva ga je poticao 18-godišnjak

Zadarska je policija dovršila istraživanje nad 15-godišnjakom kojeg su osumnjičili zbog dva pokušaja razbojništva. 

U nedjelju su zaprimili dojavu da je jedna mlađa osoba na Perivoju Vladimira Nazora uz prijetnju nožem pokušala ukrasti novac od 44-godišnjakinje i 54-godišnjaka nakon čega je pobjegla. Nedugo nakon dojave, policajci su na izlasku iz parka uhitili mladića koji je kod sebe imao nož. 

U međuvremenu su zaprimili još jednu dojavu kako je neposredno prije uhićenja mlađi muškarac uz prijetnju nožem pokušao ukrasti novac od tri prolaznice u dobi od 20 godina. Osim toga, uhićen je i 18-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je 15-godišnjaka poticao na izvršenje razbojništva. 

- Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog dva kaznena djela razbojništvo u pokušaju, dok je prema 18-godišnjaku podnesena kaznena prijava za poticanje navedenog kaznenog djela - poručili su iz zadarske policije.

Vaša reakcija na temu