Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Maloljetnik s Yugom 45 doživio prometnu nesreću

Maloljetnik s Yugom 45 doživio prometnu nesreću

Teže je ozlijeđen 18-godišnjak

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko  2.25 sati na državnoj cesti D-128, otoku Žirju, teže je ozlijeđen 18-godišnjak, kao putnik u vozilu, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je maloljetni vozač zadobio lakše tjelesne ozlijede.   

- Do prometne nesreće je došlo kada je maloljetnik, prije stjecanja prava na samostalno upravljanje vozilima, upravljao s neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom Yugo 45, po izlasku iz desnog nepreglednog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, izgubio kontrolu nad upravljačem vozila, radi čega se počinje nekontrolirano kretati po kolniku, a gdje pritom 18-godišnji putnik na suvozačkom mjestu, koji nije koristio sigurnosni pojas i koji se naginjao kroz otvoren prozor na suvozačevim vratima, ispada iz vozila na kolnik. pri tom se vozilo prevrće, klizi po kolniku i izlijeće izvan kolnika u nisko raslinje, gdje se i zaustavlja. Protiv vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv 18-godišnjaka će biti podnijet prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - poručila je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Vaša reakcija na temu