Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MALVASIJA TVRDI DA JE ŽRTVA 'Giljo mi je iz zatvora poručio da mu dugujem, a ja sam taj dug preplatio'

MALVASIJA TVRDI DA JE ŽRTVA 'Giljo mi je iz zatvora poručio da mu dugujem, a ja sam taj dug preplatio'

U obrani je Malvasija rekao da je bio žrtva brutalnog napada nakon čega je dobio metalne pločice u glavu i 70 punata

Jerko Malvasija, Splićanin uhićen zbog pokušaja iznude Zvonka Giljanovića, oca Ivana Giljanovića, osuđenog za pokušaj ubojstva Marka Bekavca, tvrdi da je on žrtva, a ne počinitelj kaznenog djela. 

Malvasija je u obrani iznio da mu je mlađi Giljanović nedavno iz zatvora poručio da nije zatvorio dug za 26 tisuća kuna koje mu je dao prije 11 godina i da mu duguje još 15 tisuća eura. To ga je uzrujalo, kaže da je on taj zajam višestruko preplatio i da je zbog toga ostao bez auta i motora pa je zato nazvao tatu Giljanovića i kazao mu da će on sada tući kamate, kao što je njegov sin tukao njemu. 

Malvasija se požalio kako su ga prošle godine brutalno pretukli. Stavili su mu vreću na glavu i izmlatili šipkama. Napadači nisu pronađeni, a on je završio u bolnici. Sašili su ga sa 70 punata, a dobio je i 12 metalnih pločica u glavu, tvrdi. 

'Pa di ću ja takav pritit Giljanoviću koji je trener boksa? Da mi opali plesku, složia bi se mrtav s ovim pločicama u glavi', uvjeravao je Malvasija. Nije samo on imao problema, tvrdi da mu je napadnut i otac. Sve te probleme povezuje Giljanovićem i navodnim dugom za novac koji je dobio 2009. godine. 

'Stjeran sam u kut. Nisam mogao više tako', pokušao je Malvasija objasniti svoje postupke.   

Zvonka Giljanovića jednom je nazvao, a poslije je ostavio glasovnu poruku. Osim novca, Giljanović tvrdi da se radi o 250 tisuća eura, tražio je i novi motocikl Suzuki. Navodno je Giljanoviću zaprijetio da će mu zapaliti kuću i da ima ljude koji će napraviti glupost ako on završi u zatvoru. To se na koncu i dogodilo jer ga je sudac istrage splitskog Županijskog suda poslao mjesec dana iza rešetaka na Bilice. 

Vaša reakcija na temu