Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) MARIJANA PULJAK: Brza cesta Split - Omiš još jednom ispada iz računice

MARIJANA PULJAK: Brza cesta Split - Omiš još jednom ispada iz računice

'Ponovno smo prvi na listi za odstrel', kaže Ivošević

Brza cesta Split - Omiš, iako najprometniji pravac u državi, još jednom ispada iz računice, upozorava Centrova saborska zastupnica Marijana Puljak. 

'Nedavno su najavljivali 2030. kao nekakav rok izgradnje, bojim se da će ovim tempom prije biti 2300. Kad nakon izbora i rasipanja obećanjima pofali novaca, uvijek su tu cestovni projekti oko Splita da ih se ukine po 100. put i tako rezanjem troškova zakrpaju rupe u državnom proračunu', dodala je. 

'Ponovno smo prvi na listi za odstrel, s obzirom na to da za brzu cestu Split - Omiš splitsku obilaznicu, tunel Kozjak, a i druge projekte na području Splita i okolice nisu osigurana EU sredstva', zaključuje splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević. 

'Ukratko, Plenković je predizborno povećao plaće, a cijenu njegove kampanje platit će projekti planirani u Splitu i okolici. Valjda Plenkoviću dinaridska Hrvatska ni ne zaslužuje bolje', zaključuje Ivošević.

Vaša reakcija na temu