Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARIJANA PULJAK: Dobili smo povjerenje građana u jedinicama u kojima smo najjači

MARIJANA PULJAK: Dobili smo povjerenje građana u jedinicama u kojima smo najjači

Drago mi je da ćemo zajedno nastaviti raditi u Saboru na svemu onome o čemu smo govorili u ovoj kampanji

Od tri saborska mandata koje je, prema izlaznim anketama, osvojila Stranka s imenom i prezimenom, Fokus i Pametno, jedan je 'otišao' u 10. izbornu jedinicu, nositeljici list, predsjednici stranke Pametno, Marijani Puljak

'Po izlaznim anketama imamo dobre rezultate u 7. i 10. jedinici. Nadamo se da će se ti rezultati potvrditi i službenim rezultatima. Ovom prilikom zahvaljujem svim biračima koji su izašli na izbore, pogotovo onima koji su prepoznali koaliciju centra i nama dali glas. 

Ovo je bila kratka, intenzivna kampanja u kojoj smo pokušali svoje poruke komunicirati građanima i drago mi je da su ih prepoznali. 

Dobili smo povjerenje građana u jedinicama u kojima smo najjači. Drago mi je da ćemo zajedno nastaviti raditi u Saboru na svemu onome o čemu smo govorili u ovoj kampanji', rekla je Marijana Puljak.

Vaša reakcija na temu