Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook MARIJANA PULJAK: Počeli su napadi na obitelji i djecu, e neš majci!

MARIJANA PULJAK: Počeli su napadi na obitelji i djecu, e neš majci!

'Kao što je Arya Stark rekla u Igri prijestolja - Not today!'

Marijana Puljak, supredsjednica Centra i saborska zastupnica, supruga kandidata za splitskog gradonačelnika Ivice Pujka, na Facebooku je objavila kako su započeli napadi na njihovu obitelj i djecu te poručila: 'E neš majci!'

- Došla je i ta faza, znali smo da će doći kad-tad, čim postanemo opasni po sve one koji žele da se nastavi propadanje grada. Počeli su napadi na obitelj koji su sad ušli i u svoju najgnjusniju fazu, napadi na djecu.

Ima par dana počeli su kružiti SMS-ovi, s nepoznatog broja, te anonimni e-mailovi u kojima se prvo Ivicu lažno optužuje, a danas se diraju i blate našu djecu. Još je 5 dana do izbora, tko zna što su još u stanju izmisliti.

Svjesna sam da je sadašnja politika prljava igra, ali je ne želim voditi na način kako je vode upravo takvi, lažima i valjanjem u blatu, diranjem u djecu. Sve ćemo izdržati, jer vidimo bolju budućnost, a svi ti njihovi potezi nam govore kako osjećaju da im dolazi kraj, da ih Ivica ozbiljno ugrožava pa se bore najnižim sredstvima.

Kao što je Arya Stark rekla u Igri prijestolja - Not today!, poručila je Marijana Puljak.

POČELI SU NAPADI NA OBITELJ I DJECU – E NEŠ MAJCI Došla je i ta faza, znali smo da će doći kad-tad, čim postanemo opasni...

Objavljuje Marijana PuljakUtorak, 11. svibnja 2021.

Vaša reakcija na temu