Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marijo Popović: Jedini sam odao počast žrtvama Bleiburške tragedije i komunističkog režima

Marijo Popović: Jedini sam odao počast žrtvama Bleiburške tragedije i komunističkog režima

'Ujedinjena desnica na ovim izborima jedina je kršćanska i domoljubna opcija'

Kandidat za splitskog gradonačelnika Ujedinjene desnice, Marijo Popović priopćio je kako je danas na gradskom groblju Lovrinac kod Spomen obilježja Domobranima sudjelovao na obilježavanju 76. obljetnice Bleiburške tragedije i odavanja pijeteta svim žrtvama zločinačkog komunističkog režima.

- Nažalost, bio sam jedini od 11 gradonačelničkih kandidata koji se pojavio na Lovrincu i time iskazao vrijednosti koje njegujem.

Ujedinjena desnica na ovim izborima jedina je kršćanska i domoljubna opcija koja uvijek i svugdje drži do temeljnih vrijednosti od kojih nikada i nigdje neće odstupiti, poručio je Popović.

Vaša reakcija na temu