Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MARIN ZANINOVIĆ: Zoričić mi prijetio pištoljem!

MARIN ZANINOVIĆ: Zoričić mi prijetio pištoljem!

'Već je pucao na susjeda'

Osvrčući se na navode splitskog gradskog vijećnika Popravi grad, Ante Zoričića, Marin Zaninović, tajnik Udruge Djeca Bačvica odlučio je iznijeti svoju stranu priče.

Donosimo je u cijelosti:

'Danas popodne oko 16 sati smo mi volonteri Udruge Djeca Bačvica uređivali okoliš terena kada je poviše terena ispred svoje kuće izašao vijećnik Zoričić i glasno vikao i provocirao prijeteći pištoljem u mom pravcu da sam ja prvi na redu! Za isto imam trojicu svjedoka. Izrevoltirani njegovim ludilom i prijetnjama otišli smo gore raspravit isto, međutim Zoričić se sakrio u kuću i nije želio izići. Isti mi na svojoj stranici javno popisuje privatnu imovinu i to plasira prema javnosti.

Isti je jučer prijetio ubojstvom, također pred svjedocima, mom bratu Ivanu, što je on pokušao prijaviti na Drugu policijsku postaju, a potom i na Prvu policijsku postaju, međutim nisu ga htjeli kazneno goniti, što mi je neshvatljivo, s obzirom da isti posjeduje vatreno oružje i već je pucao iz njega u susjeda.

Apeliramo i na policiju i na sve ostale gradske institucije da nas kao građane kotara koji dolazimo na Baterije baviti se sportom zaštite od osobe s opasnim namjerama koja želi uzeti zakon u svoje ruke, što javno ističe u svim medijima!

Molim vas da upozorite javnost prije nego se dogodi neko veće zlo'.

Vaša reakcija na temu