Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marina Boko nova je predsjednica splitskog Općinskog suda

Marina Boko nova je predsjednica splitskog Općinskog suda

Državno sudbeno vijeće uskoro bi trebalo imenovati i predsjednika Županijskog suda u Splitu

Državno sudbeno vijeće imenovalo je danas Marinu Boko, sutkinju Kaznenog odjela, za novu predsjednicu Općinskog suda u Splitu. Tu će dužnost obavljati iduće četiri godine. Protukandidat joj je bio Marijo Franetović, zamjenik dosadašnjeg predsjednika suda Gorana Čolaka

Državno sudbeno vijeće uskoro bi trebalo donijeti odluku i o predsjedniku Županijskog suda u Splitu. Javilo se pet kandidata.

Na istoj sjednici na kojoj su imenovali Marinu Boko Državno sudbeno vijeće donijelo je odluke da se sucima Općinskog suda u Splitu, Robertu Pešutiću i Anti Unkoviću, produljuje privremeno udaljenje od obavljanja sudačke dužnosti za daljnja tri mjeseca. Za Unkovića od 26. prosinca ove godine, a za Pešutića od 13. siječnja iduće godine.

Vaša reakcija na temu