Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MARKOTIĆ NAKON SUČELJAVANJA 'Puljak je dotaknuo dno'

MARKOTIĆ NAKON SUČELJAVANJA 'Puljak je dotaknuo dno'

'Na najgori mogući način danas je oklevetao Most degutantnim lažima'

Nakon danas održanog sučeljavanja kandidata za gradonačelnika Splita, kandidat Mosta Josip Markotić poručio je da kandidat Centra Ivica Puljak 'dotaknuo dno'. 

'Suočen s još jednom u nizu afera u vlastitim redovima gubi tlo pod nogama i kao noj zabija glavu u pijesak ne želeći se suočiti sa stvarnošću. Umjesto toga na najgori mogući način danas je oklevetao Most degutantnim lažima. 

Znajući da nam ne samo nikakvu aferu, kriminal i korupciju ne može prišiti, nego i da smo bili jedni od najkvalitetnijih vijećnika u Gradskom vijeću, obrušio se na nas besramnim klevetama i lažima', istaknuo je Markotić.

Potom mu je poslao sljedeću poruku:

'Poštovani bivši gradonačelniče, 

dali smo vam priliku da pokažete što znate i što ćete učiniti za Split. Predlagali smo rješenja, a brojne primjedbe iznosili na radnim tijelima i sastancima, iznimno javno. Niste nam znali odgovoriti pa smo raspravljali s pročelnicima i izrađivačima studija. Iz ove pozicije, žao nam je što o svakoj pa i najmanjoj stvari nismo obavijestili javnost, ali mi tu nismo da bismo sebe promovirali. 

U jedno budite sigurni: nismo tu ni za potrebe Vaše promidžbe. 

Isključivo smo tu radi dobrobiti grada u kojem živimo i kojeg volimo. Drago nam je što ste prioritete koje smo mi zadali, predstavili kao svoj program.'

Markotić je objavio i poruku građanima Splita.

'Drage Splićanke i dragi Splićani, ne dajte se zavarati. Ni HDZ ni Puljak nisu rješenje za Split. 

Birajte ljude koji makar podjednako poštuju i vole druge ljude, kao što poštuju i vole sebe. Samo takvi mogu koristiti zajednici. 

Nije svejedno', istaknuo je. 

Vaša reakcija na temu